Lid worden

Heb je interesse om toe te treden tot de club dan kan je best een mailtje sturen om iets af te spreken.

Wil je graag kennismaken met onze club of weten wat kunstschaatsen inhoudt, dan kan je altijd eens komen kijken naar onze trainingen.

Ook kan je, indien je wil weten of kunstschaatsen voor jou weggelegd is, een proefles volgen.Deze is volledig kosteloos en vrijblijvend.

Onze leden zijn verzekerd.

Lid zijn betekent dat je akkoord gaat met het lesreglement. Ieder nieuw lid dient hier inzage van te nemen en te ondertekenen.

Wat voor uitrusting  heb je nodig om te kunnen kunstschaatsen ? Uiteraard een paar stevige kunstschaatsen en nauwsluitende warme kledij.

Belgische leden kunnen een tussenkomst krijgen in het lidgeld via een aangifte aan het ziekenfonds waarbij ze zijn aangesloten. De club stelt hiervoor de formulieren ter beschikking.