Lid worden

Heb je interesse in onze club stuur dan een mailtje naar  carolinaweijs@hotmail.com (niet naar info@kunstschaatsclub-artistic.be) of neem telefonisch contact via één van de onderstaande telefoon nummers.

Je kan altijd eens een kijkje komen nemen tijdens de trainingen. Wil je een proefles volgen dan is dat geen probleem, deze is volledig kosteloos en vrijblijvend.

Als lid geniet je van de volgende voordelen :

• je bent verzekerd tegen gebeurlijke ongevallen
  • uiteraard krijg je een degelijke kunstschaatsopleiding
  • je krijgt een reductie op de inkomprijs tijdens de publieke schaatsbeurten van de Maaslandse Wintertuin op vertoon van je lidkaart.

Lid zijn betekent dat je akkoord gaat met het lesreglement. Dit reglement hangt uit in de kleedkamer en ieder lid wordt gevraagd dit te lezen en te ondertekenen.

Belgische leden kunnen een tussenkomst krijgen in het lidgeld via een aangifte aan het ziekenfonds waarbij ze zijn aangesloten. De club stelt hiervoor de formulieren ter beschikking.