De Club

Welkom op de website van Kunschaatsclub Artistic

10 en 11 maart 2018 grote KUNSTSCHAATSSHOW "MYSTIC"  18 u Maaslandse Wintertuin.

De club werd opgericht in 2007 en telt momenteel meer dan 120 leden. Artistic is een kunstschaatsclub voor liefhebbers. Een uniek concept, want bij  ons  kan iedereen terecht. Jong, oud, beginner of gevorderde, iedereen kan toetreden tot de club. Stapsgewijs en onder deskundige begeleiding word je ingewijd in de wereld van het kunstschaatsen, op een ontspannende manier. De nadruk hierbij ligt op het artistieke en creatieve karakter van het kunstrijden.

Streefdoel van de club is de driejaarlijkse schaatshappening waarbij alle leden tijdens een wervelende show hun beste beentje voorzetten. De volgende show " MYSTIC " die in het kader staat van ons tienjarig bestaan vindt plaats op 10 en 11 maart 2018 om 18 u . Info inzake tickets en reserveringen  verschijnt binnenkort op deze site.

Onze thuisbasis is de ijshal in Maaseik "De Maaslandse Wintertuin", website www.maaslandsewintertuin.be

Heb je interesse om toe te treden tot onze vereniging ga dan naar de rubriek "lid worden".

Het bestuur van Artistic  dankt je alvast voor je interesse.