De Club

Kunstschaatsclub Artistic is opgericht in 2007 en is actief in de Belgisch-Nederlandse grensstreek.

De club is de thuisbasis voor de liefhebbers van de kunstschaatssport. Door het aanbieden van kwaliteitsvolle opleidingen wil zij een platform zijn voor de beoefenaars  van het kunstrijden.

Iedereen is welkom bij de vereniging. Leeftijd, geslacht, ervaring spelen geen rol. De club organiseert opleidingen op ieder niveau. Het is onze ambitie je op een plezierige, leerzame en deskundige wijze in te wijden in de wereld van het kunstschaatsen. De nadruk ligt op de artistieke en creatieve beleving van de sport.

Artistic is een familiale club waar de leden zich thuis voelen en kunnen meegenieten van een actief clubleven.

Respect voor de andere leden en de trainers, discipline, teamgeest, eerlijkheid en vriendschap zijn de waarden die wij als club hoog in het vaandel dragen.

De club traint op de Laco ijspiste van het Glanerbrook in Geleen en organiseert een carpoolsysteem voor haar leden.